Stine sofies sommerskole

Grimstad

Om oss

Starten: Ideen om sommerskolen ble til høsten 2008;  Vi lager en ukes sommerskole for alle unger i grunnskolealder! Den skal være lærerik, spennende, morsom og annerledes. Den skal være et alternativ til tradisjonelle idrettsleirer. Den skal ha et bredt mangfold med tilbud for alle.

Med et oppriktig ønske om å lage en uforglemmelig begivenhet for barn og unge, satte vi i gang. Og slik gikk det.  Stine Sofies sommerskole ble avholdt for første gang i juni 2009 med 170 deltakere i alderen 7-15 år, dette takket være gode medarbeidere og positiv og velvillig innstilling fra våre samarbeidspartnere.

Beliggenhet: Stine Sofies sommerskole har base på friarealet på Groos ved Gittas hus. I naturskjønne omgivelser med fantastiske muligheter for utfoldelse i lek og læring, på stranda, på brygga, svaberget og på gressplenene, foregår flere av aktivitetene. Noen kurs trenger egne baner/arenaer tilpasset aktiviteten.

Visjon: Vi skal lage Norges beste sommerskole!

Fra venstre: Svein Petter Håtveit, Lars Petter Vårdal, Vidar Andersen og Rune Nøstvik

Svein Petter Håtveit
Gift, tre barn, bor i Grimstad.
Har jobbet som adjunkt i Grimstad siden 1999. De siste 14 årene som trinnleder.

Lars Petter Vårdal
Gift, tre barn, bor i Kristiansand.
Har jobbet som lektor i Kristiansand og Vennesla siden 1999, de siste åtte årene som trinnleder.

Vidar Rønning Andersen
Ugift, tre barn, bor i Grimstad.
Har jobbet som adjunkt i Grimstad og Lillesand siden 1995.

Rune Nøstvik
Ugift, to barn, bor i Grimstad.
Har jobbet som adjunkt i 8 år, 6 år i Asker og 2 i Grimstad. Jobber nå som distriktssjef i legemiddelbransjen.