Stine sofies sommerskole

Informasjon i forkant av sommerskolen 2014

Noe praktisk informasjon i forkant av Stine Sofies Sommerskole 2014

Åpning av Sommerskolen:

Møt i god tid før klokka 0900 mandag 23/6. Det vil bli felles åpning av sommerskolen for alle deltakerne. Alle foreldre og foresatte er velkommen til å overvære seansen. Vi oppfordrer alle til, om mulig, å sette bilen hjemme denne dagen. Det kan bli fullt på p-plassen på Groos.

Umiddelbart etter åpningen vil barna bli ropt opp over høyttalerne og delt inn i gruppene de tilhører. 45 voksne står klar og vil overta barna og gi dem t-skjorte + vannflaske. Heretter er barna i trygge hender på våre dyktige, utvalgte instruktører.

Noen viktige punkter:

• Barna får lunsj hver dag
  • Alle barn på A-kurs må ta med: tomt syltetøyglass, redningsvest hver dag, tom 0,5 liters flaske (formingsaktivitet).
  • Alle får vannflaske på mandag. Bør være fylt med vann i forkant av hver ny dag.
  • Friluftsliv må ta med redningsvest hver dag + sekk + skift (kan bli møkkete).
  • Alle på kokkekurs og cupcakekurs må ta med forkle. Kokkekurset lager mat til foreldre på torsdag! Mer informasjon kommer.
  • De som skal ri må stille i langbukse og ordentlige sko. Ikke sandaler!
  • Det blir kiosk hver dag
  • Hver morgen etter opptelling på Groos sørger vi for all transport der det er behov for det når deltakerne skal transporteres ut til sine respektive arenaer.
  • A-kursene har base på Groos i merket telt alle dager.
  • Det blir sol…! Husk solkrem. Skulle det mot alle odds bli dårlig vær - husk regntøy
  • Alle deltakerne på alle kursene møter på Groos senest klokka 0900 hver dag. Vi har opptelling hver morgen. Gi beskjed før 0900 hvis barnet ditt ikke kommer (Tlf til Petter: 97179878). Vi skal ha kontroll på 300 barn, så hjelp oss med dette.
  • Sørlandets største vannkrig finner sted på Groos onsdag. Vi kan ikke garantere at barnet ditt kommer tørt hjem denne dagen…………J
  • Torsdag blir det en heidundrende avslutning for barn og foresatte fra 15.00 – 17.00. Kokkekurset serverer grillmat som kan kjøpes. Underholdning, utlodning, utstilling, quiz med DNB (flotte premier!) salg av cupcakes. Aquaramas sommerpatrulje kommer og har med noe i sekken til alle barna…J
  • Safemar kommer med jetbåter  på tirsdag og lager action for barna! Alle som vil på A1-A6 kan få seg en real luftetur.
  • Deltakere på Vitenkurset tar rutebuss tirsdag og torsdag. De følges av assistent.
  • Avhenting hver dag senest kl.15.00 ved gressplenen på Store Groos

Velkommen til Sommerskolen!

Vi gleder oss veldig!

Vidar, Rune, Svein, Petter og alle instruktørene

Ps:

Sommerskolen i fjor var fantastisk. I år blir den enda bedre enn i fjor! Vi har hatt massiv pågang. A-kurset er fullt, men vi har enda noen ledige plasser. Vi ønsker at flest mulig skal få muligheten til å delta på sommerens store eventyr. Kjenner du noen som kan tenke seg disse restplassene? Be dem ta kontakt med oss.

Påmelding: www.sommerskolen.net

Nyheter fra 2019