Stine sofies sommerskole

Grimstad

Kurs på Stine Sofies sommerskole 2017

Kursoversikt

A-kurs (1)

A-kurs har blitt en klassiker, og klassikere endrer vi ikke mye på. Det er 4 dager med aktiviteter av ulike slag. Krabbefiske, friminutt, turn, dans, klatring, håndverk, beachfotball, fotoorientering og mye mer. I tillegg har vi alltid et par overraskelser på lur!
Født 2010-2006
Ca.25 barn pr.gruppe

A-max (2)

A-max er et 4-dagers kurs hvor aktivitetene er tilpasset de litt eldre barna. I likhet med a-kursene er dette et kurs med mange forskjellige aktiviteter, men utfordringene er større. Her blir det full fart og nok av action uansett forutsetninger!
2004-2006
Ca.25 barn pr. gruppe

Dans(to-dagers kurs) (3)

På dansekurset vil du få anledning til å lære forskjellige typer dans som for eksempel moderne, jazz og hip hop. Instruktørene vil så langt det er mulig tilpasse kurset til alt fra nybegynnere til viderekommende. Let's dance!
2004-2006
Ca.20 barn.

Mini-Farmen(to-dagers kurs) (4)

Mini-Farmen har hentet inspirasjon fra tv-programmet. Her står oppdragene og utfordringene i kø! All kunnskap er god kunnskap, og du vil garantert få påfyll uansett hva du kan fra før.
2001-2006
Ca.20 barn.

Mesternes Mester (to-dagers kurs) (5)

Så du Tor Hushovd på TV hvor han kjempet seg til tittelen Mesternes Mester? Gjennom ulike øvelser inspirert av TV-programmet, skal vi kåre våre egne mestere. Øvelsene er lagt opp slik at alle kan delta på alle øvelser. Her trenger du ikke være topptrent, men villig til å gi alt!
2001-2006
Ca.20 barn.

A-max (to-dagers kurs) (6)

A-max er et kurs hvor aktivitetene er tilpasset de litt eldre barna. I likhet med a-kursene er dette et kurs med mange forskjellige aktiviteter, men utfordringene er større. Her blir det full fart og nok av action uansett forutsetninger! Dette er et to-dagers kurs som kan kombineres med ett av de andre to-dagers kursene.
2001-2006
Ca.20 barn.