Stine sofies sommerskole

Grimstad

Kurs på Stine Sofies sommerskole 2018

Kursoversikt

A-kurs (1)

A-kurs har blitt en klassiker, og klassikere endrer vi ikke mye på. Det er 4 dager med aktiviteter av ulike slag. Krabbefiske, friminutt, turn, dans, klatring, håndverk, beachfotball, fotoorientering og mye mer. I tillegg har vi alltid et par overraskelser på lur!
Født 2007-2011
Ca.25 barn pr.gruppe

A-max (2)

A-max er et 4-dagers kurs hvor aktivitetene er tilpasset de litt eldre barna. I likhet med a-kursene er dette et kurs med mange forskjellige aktiviteter, men utfordringene er større. Furrebanen byr på wakeboard-utfordringer og Amazing Race har blitt en klassiker! Her blir det full fart og nok av action uansett forutsetninger!
2005-2007
Ca.25 barn pr. gruppe

Dans(to-dagers kurs) (3)

På dansekurset vil du få anledning til å lære forskjellige typer dans som for eksempel moderne, jazz og hip hop. Instruktørene vil så langt det er mulig tilpasse kurset til alt fra nybegynnere til viderekommende. Let's dance!
2003-2008
Ca.20 barn.

Mesternes Mester (to-dagers kurs) (4)

Mesternes Mester er et kurs inspirert av tv-programmet med samme navn. Du må like å være aktiv og gjerne synes det er spennende å konkurrere mot andre jevnaldrende. Gjennom ulike øvelser skal vi kåre våre egne mestere. Øvelsene er lagt opp slik at alle kan delta på alle øvelser. Her trenger du ikke være topptrent, men villig til å gi alt!
2002-2007
Ca.20 barn.

A-max (to-dagers kurs) (5)

A-max er et kurs hvor aktivitetene er tilpasset de litt eldre barna. I likhet med a-kursene er dette et kurs med mange forskjellige aktiviteter, men utfordringene er større. Her blir det full fart og nok av action uansett forutsetninger! Dette er et to-dagers kurs som kan kombineres med ett av de andre to-dagers kursene.
2002-2007
Ca.20 barn.